Traktorit

Käytetyt traktorit

Retraden huutokaupasta voit ostaa käytettyjä traktoreita hyvään hintaan. Retraden kautta ostat helposti, turvallisesti ja varmasti. Alla näet kaikki traktorit jotka ovat myynnissä juuri nyt. Saadaksesi lisätietoa tuotteista ja huutokaupasta, klikkaa kohdetta jonka olet kiinnostunut ostamaan.

Tuotteita ei ole näkyvillä - miksi?

Jos yhtään tuotetta ei ole näkyvillä, ei kyseisiä tuotteita juuri tällä hetkellä ole myynnissä. Omilla sivuilla, Vahtipalvelussa, voit aktivoida hakusanoja tuotteista joista olet kiinnostunut. Kun hakusanaasi vastaavia tuotteita tulee myyntiin, saat ilmoituksen sähköpostiisi.

Minkälaisia traktoreita voin ostaa Retraden kautta?

Retrade on myyntijärjestelmä, missä tarkasti valitut yhteistyökumppanit voivat myydä erilaisia käytettyjä traktoreita, kuljetusajoneuvoja, koneita, tarvikkeita ja muuta ylijäämämateriaalia. Myynti tapahtuu internethuutokaupassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa.

Traktoreiden tarjonta riippuu Yhteistyökumppaneidemme ylijäämätuotteista. Sivuilla myydään siis isompia ja pienempiä traktoreita sekä muuta kalustoa. Omilla sivuilla on vahtipalvelu, minne voit lisätä hakusanoja tuotteista joista olet kiinnostunut. Jos esim. kirjoitat traktori saat automaattisesti sähköpostiviestin heti kun traktori tulee myyntiin.

Kuinka käytettyjen traktorien osto Retraden kautta tapahtuu?

Kun huutokauppa on päättynyt ja sinulla on korkein tarjous, saat vahvistuksen Retradelta sähköpostitse. Tämän jälkeen saat laskun Lindorffilta. Maksuehto on 10 (kymmenen) päivää netto laskutuspäivämäärästä. Kun lasku on maksettu, pääset sopimaan myyjän kanssa käytetyn traktorin noudosta.

Missä kunnossa käytetty traktori on?

Retraden yhteistyökumppanit ovat tarkasti valittuja yrityksiä joten käytetty traktori on siinä kunnossa kuin myyjä on ilmoituksessa kertonut. Lue lisää Retraden säännöistä ja yhteistyökumppaneista Ohjeet-sivulta.